Beneficiile uimitoare ale moleculei C60 pentru sanatate

beneficii-uimitoare-ale-moleculei-C60

Molecula C60 poate preveni inflamatia, poate ajuta la tratarea artritei, poate omora anumiti virusi si bacterii. Aceasta molecula este cu adevarat impresionanta, mai ales ca poate fi un nou elixir descoperit anti-imbatranire. Aflati mai multe despre beneficiile uimitoare ale moleculei C60 pentru sanatate.

Molecula C60 prelungeste viata si protejeaza impotriva radicalilor liberi

C60 prelungeste longevitatea. Dupa cum s-a demonstrat in studiul de toxicitate al lui Fathi Moussa, C60 are capacitatea de a creste longevitatea. Aceasta molecula puternica impiedica celulele nervoase sa moara si a permis sobolanilor sa traiasca aproape dublul duratei lor de viata naturala.

Alte studii au folosit soareci in loc de sobolani. Cercetatorii dintr-un studiu au descoperit ca soarecii au trait cu 8 zile mai mult dintr-o viata de 120 de zile. Intr-un alt studiu, ei au descoperit ca durata de viata a soarecilor poate creste intre 5-14%, chiar si atunci cand s-a inceput administrarea dozelor la jumatatea vietii soarecilor. Este important de mentionat, insa, ca organismul unui sobolan este mai apropiat de cel al unui om decat organismul unui soarece.

C60 protejeaza impotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi pot provoca cu adevarat rau in corpul nostru. Ei pot interactiona cu aproape orice molecula si o pot deteriora, apoi trec direct la urmatoarea molecula. Acest lucru duce la semne de imbatranire, precum si la dezvoltarea bolilor.

Suntem expusi la radicalii liberi din mai multe surse, uneori inevitabile. De exemplu, poluantii atmosferici sunt plini de radicali liberi. La fel si tigarile, pesticidele si multe altele. Aceste specii reactive de oxigen chiar se dezvolta din alimentele pe care le consumam, cum ar fi alimentele prajite sau procesate. Acesta este motivul pentru care este important sa consumam o dieta plina de antioxidanti.

Alimentarea cu numeroase alimente pe baza de plante, cuprinzand toate culorile curcubeului, va poate ajuta corpul sa lupte impotriva acestor radicali liberi. Cu toate acestea, o dieta sanatoasa nu poate face mai mult. Si uneori radicalii liberi sunt inevitabili. Molecula C60 are capacitatea de a demola complet acesti radicali liberi.

C60 poate fi un bun tratament pentru durerile articulatiilor

C60 Previne inflamatiile. O alta capacitate de remarcat a C60 este prevenirea inflamatiilor. Aceasta ar putea fi o veste excelenta pentru cei care sufera de artrita si dureri asociate articulatiilor. Destul de des, durerea articulara este insotita de umflarea si inflamarea tesutului. C60, totusi, s-a dovedit ca are proprietati antiinflamatorii. Intr-un studiu, oamenii de stiinta au descoperit ca intr-adevar C60 poate preveni inflamatia la sobolanii artritici. Cercetatorii din acest studiu au concluzionat ca C60 poate fi un tratament viabil pentru artrita reumatoida.

C60 ucide virusii. Pe lista beneficiilor C60 se afla si capacitatea de a dezactiva iridovirusurile, anumite virusuri purtate de insecte. Un studiu a descoperit ca pana si in concentratii scazute, C60 a fost capabil sa eradice virusul iridescent al tantarului.

Molecula C60 previne leziunile nervoase

C60 protejeaza nervii. Beneficiile C60 includ protejarea nervilor. In timpul dezvoltarii sistemului neuronal, moartea nervilor este complet normala. Cu toate acestea, uneori nervii mor din alte motive, cum ar fi vatamarea. Unele leziuni nervoase pot duce la rezultate fatale. De exemplu, afectarea nervilor din piept va poate lasa in imposibilitatea de a detecta durerea in urma unui atac de cord in curs. De asemenea, nervii pot muri din multe alte cauze, cum ar fi insucces repetat sau suprasolicitarea. Cu toate acestea, datorita caracteristicilor sale antioxidante, compusul C60 va poate proteja nervii care pot muri din cauza suprasolicitarilor.

C60 poate preveni osteoartrita. Molecula are capacitatea de prevenire a artrozei. Osteoartrita este cea mai frecventa afectiune cronica a articulatiilor. Aceasta afecteaza aproximativ 27 de milioane de oameni doar in SUA. In mod uimitor, C60 poate fi in masura sa previna deteriorarea provocata de stres si ruperea cartilajului. Mai mult, poate preveni pierderea celulelor care formeaza oasele si poate preveni inflamatia osoasa, așa cum s-a observat in studiile care au implicat iepuri.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...