Bacteriile de la scurgerile de canalizare, o problema cu care toti ne confruntam

Ți s-a întâmplat vreodată să simți un miros neplăcut în bucătărie sau chiar în baie și să nu îl poți identifica sau elimina, oricâtă curățenie ai face? Sau poate ți s-a întâmplat să observi că apa din chiuvetă nu se mai scurge, oricâte eforturi ai face? Cel mai probabil s-au înfundat țevile de scurgere sau sunt parțial înfundate iar apa nu mai are un canal de trecere. Nu te grăbi să chemi instalatorul, este costisitor și o problemă de genul acesta se poate rezolva fără intervenția specialistului.  Dar hai să identificăm mai întâi cauzele.  Oricât de multă atenție ai aloca igienizării băii sau bucătăriei, există șanse destul de mari ca la spălatul vaselor, resturile de mâncare să rămână blocate pe scurgere. Și, puțin câte puțin, acestea se adună zilnic, până când  ajung să înfunde total sau parțial țeava pentru scurgere.  Dacă resturile de mâncare sau micile impurități din baie ajung să se depună și să intre în putrefacție, vei ajunge în situația neplăcută de a te confrunta cu mirosuri urâte, persistente. Iar asta e partea ușoară a problemei. Partea îngrijorătoare a acestui fenomen o reprezintă, bineînțeles, bacteriile.  Depunerile de toate felurile care ajung să blocheze țevile sunt, în majoritatea cazurilor, periculoase pentru sănătate. Bacteriile resturilor de mâncare pot să îți infesteze chiuvetele și să te expună la pericole mai mari. De la vase contaminate și până la eczeme ale pielii, țevile înfundate sunt o problemă care nu trebuie neglijată sub nicio formă. Un ajutor de nădejde pentru țevile înfundate Dacă cele citite mai sus nu îți sunt străine, află că există un super–produs care te poate ajuta să scapi de grija țevilor înfundate și a bacteriilor răspândite. Este vorba despre Asevi, soluția concentrată pentru desfundarea țevilor, care acţionează în câteva minute, desfundând eficient. Pe lângă faptul că este un produs extrem de eficient, acesta te poate ajuta să economisești bugetul, altfel alocat intalatorului sau, mai mult, să prelungești durata de viață a țevilor din casă. Dacă folosești cu regularitate soluția concentrată pentru desfundarea țevilor de la Asevi, elimini din start problema bacteriilor acumulate la scurgeri. Astfel, sănătatea ta și a celor dragi nu mai este pusă în pericol și nu vă expuneți niciunui risc. Ca să nu mai vorbim despre faptul că soluția concentrată pentru desfundarea țevilor de la Asevi este         extrem de ușor de folosit. Salvezi timp și nu depui eforturi pentru a-ți îngriji corespunzător casa.

Ti s-a intamplat vreodata sa simti un miros neplacut in bucatarie sau chiar in baie si sa nu il poti identifica sau elimina, oricata curatenie ai face? Sau poate ti s-a intamplat sa observi ca apa din chiuveta nu se mai scurge, oricate eforturi ai face? Cel mai probabil s-au infundat tevile de scurgere sau sunt partial infundate iar apa nu mai are un canal de trecere.

Nu te grabi sa chemi instalatorul, este costisitor si o problema de genul acesta se poate rezolva fara interventia specialistului.

Dar hai sa identificam mai intai cauzele.

Oricat de multa atentie ai aloca igienizarii baii sau bucatariei, exista sanse destul de mari ca la spalatul vaselor, resturile de mancare sa ramana blocate pe scurgere. Si, putin cate putin, acestea se aduna zilnic, pana cand ajung sa infunde total sau partial teava pentru scurgere.

Daca resturile de mancare sau micile impuritati din baie ajung sa se depuna si sa intre in putrefactie, vei ajunge in situatia neplacuta de a te confrunta cu mirosuri urate, persistente. Iar asta e partea usoara a problemei. Partea ingrijoratoare a acestui fenomen o reprezinta, bineinteles, bacteriile.

Depunerile de toate felurile care ajung sa blocheze tevile sunt, in majoritatea cazurilor, periculoase pentru sanatate. Bacteriile resturilor de mancare pot sa iti infesteze chiuvetele si sa te expuna la pericole mai mari. De la vase contaminate si pana la eczeme ale pielii, tevile infundate sunt o problema care nu trebuie neglijata sub nicio forma.

Un ajutor de nadejde pentru tevile infundate

Daca cele citite mai sus nu iti sunt straine, afla ca exista un super–produs care te poate ajuta sa scapi de grija tevilor infundate si a bacteriilor raspandite. Este vorba despre Asevi, solutia concentrata pentru desfundarea tevilor, care actioneaza in cateva minute, desfundand eficient. Pe langa faptul ca este un produs extrem de eficient, acesta te poate ajuta sa economisesti bugetul, altfel alocat intalatorului sau, mai mult, sa prelungesti durata de viata a tevilor din casa. Daca folosesti cu regularitate solutia concentrata pentru desfundarea tevilor de la Asevi, elimini din start problema bacteriilor acumulate la scurgeri. Astfel, sanatatea ta si a celor dragi nu mai este pusa in pericol si nu va expuneti niciunui risc.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca solutia concentrata pentru desfundarea tevilor de la Asevi este extrem de usor de folosit. Salvezi timp si nu depui eforturi pentru a-ti ingriji corespunzator casa.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.