8 lucruri pentru casa pe care merita sa le cumperi de Vinerea Neagra

Este Black Friday și în magazinele pentru casă și grădină, iar în acest articol descriem pe îndelete ofertele de la Vivre, unul dintre cele mai mari magazine online de mobilă, textele și decorațiuni.

Întreaga ofertă Vivre poate fi consultată AICI.

Iată și o serie de produse interesante la ofertă:

– unele dintre cele mai interesante reduceri sunt cele la lenjerii de pat. Modele extrem de frumoase, de calitate, au prețuri ce pornesc de la doar 89 de lei. Găsiți toate lenjeriile la reducere AICI.

– prețuri mai mici și la canapele de bună calitate. Sunt multe modele la prețuri sub 2000 de lei. Le puteți găsi AICI.

– decorațiunile sunt, desigur, strâns legate de gusturile fiecăruia, însă prețurile sunt cu adevărat bune. Ceasuri, oglinzi, carafe, suporturi de tot felul, toate sunt la ofertă de Black Friday. Găsiți decorațiunile la reduceri AICI.

– în ceea ce privește articolele de bucătărie, ne-au atras atenția reducerile de Black Friday la vase pentru gătit. Găsiți toate aceste reduceri AICI.

– reduceri interesante și la corpuri de iluminat, unele dintre ele de foarte bun gust. Le găsiți pe toate AICI.

– covoarele sunt și ele o categorie vedetă, iar aici reducerile sunt cu adevărat impresionante. Găsiți cele mai interesante dintre ofertele la covoare AICI.

– seturile de prosoape sunt cu adevărat reduse de Black Friday. Nouă ne place foarte mult modelul Sultan Rose pe care îl vedeți mai jos, dar sunt o mulțime de prosoape frumos lucrate și din materiale de calitate. Le găsiți pe toate AICI.

– Vivre e prezent și pe zona de lifestyle, având în ofertă genți, portofele, bijuterii, ceasuri, pălării, eșarfe, cosmetice, electrocasnice, jucării, jocuri, accesori pentru animale de companie și chiar haine și încălțăminte. Le găsiți pe toate AICI.

 

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...