Zeama de varza murata, cel mai bun leac in caz de gastrita, pietre la rinichi si giardioza.

beneficii zeama de varza murata

Zeama de varza murata este recomandata cu succes in cazul pietrelor de la rinichi, gastritei cu aciditate scazuta si giardiozei.

Iata ce ai de facut pentru a scapa de aceste probleme:

Se administreaza timp de 2-3 saptamani cate jumatate de pahar cu aceasta zeama, de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa.

Daca pietrele de la rinichi sunt de dimensiuni mici, se amesteca 1 litru de zeama de varza murata cu 400 g de ulei nerafinat si zeama de la 4 lamai. Cu 24 de ore inainte de procedura nu se mananca nimic.

Timp de 4-5 ore, organismul raspunde cu diaree, in timpul acesta, colecistul se curata de pietre. Dupa aceasta procedura, timp de 2 saptamani, se recomanda ceaiul din musetel si fenicul.

De asemenea, pentru gastrita, se bea zilnic zeama de varza murata incalzita, inainte de mesele principale. Doza poate sa creasca treptat pana la 2 pahare pe zi.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

You may also like...