Uleiul de trandafir salbatic. Puterile regeneratoare ale macesului pentru ten

Uleiul-de-trandafir-salbatic-Puterile-regeneratoare-ale-macesului-pentru-ten

Ulei de trandafir salbatic (Rosa Mosqueta) sau macesul este cu adevarat un regenerator natural al pielii. Acesta are un continut bogat in vitamina A, omega 3 si omega 6, prevenind aparita si avand o contributie majora la diminuarea ridurilor si petelor pielii.

Oamenii de stiinta care fac cercetari privind acest ulei au descoperit ca atunci cand este aplicat in mod regulat pe cicatrici si arsuri, prezinta o vindecare si o regenerare a pielii surprinzatoare: cicatricile si arsurile au fost atenuate sau chiar sterse. Acest efect a fost atribuit acidului transretinoic (numit retinol), care este o forma foarte activa de vitamina A.

Datorita continutului bogat in grasimi nesaturate, acest ulei este indicat mai ales pentru pielea uscata, iritata sau matura. Stimuleaza refacerea si innoirea celulelor si producerea de colagen, conferind o stralucire aparte si o suplete de invidiat tenului dumneavoastra.

Beneficiile uleiului de trandafir salbatic/macese:

  • Uleiul de macese ajuta impotriva cuperozei (inrosirea pielii).
  • Acidul retinoic din uleiul de trandafir salbatic are capacitatea de a reduce imperfectiunile pielii produse de acnee (keratoza actinica) si de a accelera reinnoirea celulara.
  • Uleiul de macese incetineste imbatranirea prematura a pielii, mentine sanatatea si supletea pielii aparand-o de afectiunile dermatologice.
  • Utilizarea sa a furnizat rezultate excelente in reducerea ridurilor si semnelor de imbatranire prematura, atenuarea cicatricilor chiar si cele lasate de acnee, uleiul reduce de asemanea roseata si hiperpigmentarea, toate acestea fiind posibile datorita stimularii circulatiei capilare care apoi favorizeaza productia de colagen.
  • Este recomandat in special pentru pielea uscata si foarte uscata si pentru tenul afectat de acneee. Se poate utiliza ca atare, pentru masaj, in masti si impachetari corporale.

Puteti comanda Ulei de Macese accesand acest link.

ulei-de-macese

Spre deosebire de alte produse cosmetice, produsele de ingrijire a pielii cu trandafir salbatic (Rosa Mosqueta) nu sterg problemele pielii in mod superficial, ci actioneaza in profunzime, oferind pielii toate vitaminele necesare pentru sanatate si frumusete.

 

 

 

 

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Cititi si:

“Aurul lichid”. Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de eucalipt. Beneficiile plantei vesnic verde

Beneficiile si proprietatile uleiului de susan

 

You may also like...