Sucul de sfecla rosie, cel mai bun remediu care lupta impotriva cancerului

sucul-de-sfecla-rosie

Sfecla rosie este o leguma foarte rezistenta pe timp de iarna si in acelasi timp foarte sanatoasa pentru sezonul rece.

Aceasta are un potential medicinal imens si este extrem de benefica in multe afectiuni.

Sucul de sfecla rosie are numeroase proprietati benefice pentru organismul nostru, iar in urma unor studii recente, s-a demonstrat ca acesta este cel mai bun remediu naturist in tratarea si prevenirea tumorilor canceroase. De asemenea, sfecla rosie contine betaina, un agent natural anti-inflamator care ajuta la mentinerea sanatatii inimii, mai contine importante vitamine si minerale, precum B1, B2, B12 si C, cupru, magneziu, potasiu, fier, fosfor si iod.

Studiile au aratat ca sucul obtinut din sfecla rosie a dat rezultate extraordinare în lupta cu cancerul si leucemia.

Cercetatorul maghiar, Alexander Ferenczi, a studiat vreme de 30 de ani calitatile terapeutice ale sfeclei rosii si a demonstrat ca aceasta are efecte antitumorale, mai ales administrata sub forma de suc, sau con­su­mata cruda, in salate. Practica a aratat faptul ca numeroase forme de can­cer raspund pozitiv la acest tra­ta­ment (can­cerul de colon, pul­mo­nar, sân, prostată, col ute­rin etc.)

In caz de leucemie, te­rapia cu suc de sfe­cla rosie, combinata cu telina si mor­cov are efecte incredibile. Se reco­manda consumul a 450 de ml din acest suc, zilnic, pe o perioada de 2 luni, urmata de 2 saptamani de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.

De asemenea, sucul de sfecla rosie are efecte remarcabile si in cazul racelilor. Acesta are un efect antiviral foarte puternic. Sub­stan­tele care dau culoare rosie blocheaza replicarea virusilor, scurtand peri­oada de vindecare a diferitelor viroze. Se consuma zilnic cate 300 ml de suc de sfecla rosie.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

You may also like...