Suc de usturoi cu miere. Reteta care pune pe fuga viermii intestinali

Suc de usturoi cu miere. Reteta care pune pe fuga viermii intestinali

Reteta cu suc de usturoi cu miere, care pune pe fuga viermii intestinali, se prepara in felul urmator:

Intr-o oala de fier smaltuita, se pun la fiert o parte usturoi, spalat si curatat, cu doua parti apa. Se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mic pana cand lichidul scade la jumatate. Se strecoara, se lasa sa se racoreasca, se toarna intr-un pahar de sticla sau cana de ceramica smaltuita, adaugand o lingura de miere la 100 ml lichid.

Mod de administrare suc de usturoi cu miere:

Se da seara in clisma calduta copiilor pana la 3 ani, celor de la 6-9 ani se dau pe cale orala cate doua lingurite seara. Copiii mai mari si adultii beau cate un pahar de 150 ml o data sau de doua ori pe saptamana. Se continua tratamentul inca o saptamana de la data cand nu se mai constata viermisorii intestinali.

Actiuni terapeutice suc de usturoi cu miere:

Leacul are actiune vermifuga (impotriva viermilor intestinali), contra limbricilor, dar mai ales a oxiurilor (viermisorilor). Este folosit ca atare de pe vremea romanilor.

Preparatul isi pierde proprietatile incepand de la 2 pana la 12 ore. Preparatul este cu atat mai activ cu cat este mai proaspat.

Contraindicatii:

Nu se da la bolnavii care au temperatura crescuta si diabet zaharat

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Sursa foto: natural-homeremedies.com