Suc de ceapa cu miere. Remediul naturist contra varicelor

Suc de ceapa cu miere. Remediul naturist contra varicelor

Pentru a prepara acest suc de ceapa cu miere, ai nevoie de:

  • 1 kg ceapa rosie
  •  300 g miere

Mod de preparare suc de ceapa cu miere:

Ceapa se curata, se spala si se taie potrivit, se introduce in storcator pentru a obtine 600 ml suc limpede de ceapa. Sucul se trece intr-o sticla curata si se adauga 300 g miere. Se amesteca bine si se pastreaza la frigider.

Mod de administrare suc de ceapa cu miere:

Se iau cate 150 g pe zi, cate 50 g inaintea sau in timpul celor 3 mese principale, timp de 1 luna, cu o saptamana pauza. Dupa o pauza de o luna se poate repeta pana la disparitia varicelor. Chiar si dupa aceea, se recomanda cate o serie de 1 luna, de doua ori pe an, primavara si toamna.

Actiuni terapeutice suc de ceapa cu miere:

Actioneaza favorabil asupra circulatiei sangvine, mai ales la membrele inferioare, ajutand compensarea ei si disparitia varicelor.

Indicatii suc de ceapa cu miere:

Este un renumit remediu popular foarte activ contra varicelor. De asemenea, este indicat in insuficientele circulatorii periferice de diverse naturi, mai ales venoase, in congestiile pelviene sau prostatice, in congestia cerebrala, in arterioscleroza generala sau cerebrala, in asteniile de diverse naturi, mai ales in astenia sexuala.

Contraindicatii:

Nu se da la bolnavii cu diabet, gastrite, gastroduodenale, ulcere gastrice si duodenale.

Preparatul tinut 2-3 ore la temperatura camerei sau 2-3 zile la frigider, devine toxic si trebuie aruncat.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.