23.9 C
București
vineri, martie 29, 2024

Dieta cu iaurt si fulgi de cereale

Cine doreste sa slabeasca fara sa se infometeze, trebuie sa incerce aceasta dieta cu iaurt si fulgi de cereale. Fulgii de cereale sunt foarte hranitori si au toate vitaminele, mineralele si aminoacizii necesari organismului, iar iaurtul este un bun tonic, usor de digerat si energizant. 

Fulgii de cereale, adevarata hrana

Fulgii de cereale, mai ales cei de grau regleaza digestia, sunt extrem de nutritive, laxative, sunt emolienti naturali ai stomacului si intestinului. Cerealele sunt remineralizante si tonice generale, cu efecte antimicrobiene si antiinflamatoare. Se pot folosi si fulgi de orz, hrisca, porumb, sunt la fel de hranitoare si satioase. Ideal este sa se foloseasca fulgi de cereale integrale, fara adaosuri, precum zahar, ciocolata si altele asemenea. Se poate strecura cateo stafida in castronul de cereale.

Cerealele sunt pline de fibre, iar odata ajunsi in tubul digestiv, retin apa. In plus, asimileaza grasimile din alimente si scad senzatia de foame. In timpul dietei sunt permise ceaiurile si cafeaua neindulcite si obligatoriu 1,5 litri de apa pe zi. Dieta promite sa slabiti 3 kg in 5 zile. Vezi si: Dieta fara DIETA

Cum arata dieta cu iaurt si fulgi de cereale

La micul dejun – se consuma 1 cana de iaurt si 3 linguri de cereale.

La pranz – se consuma 2 cani de iaurt si 6 linguri de cereale.

La cina – 100 de grame de carne fiarta sau 2 oua si o salata de legume crude, precum rosii, castraveti, salata, ardei, cu zeama de lamaie si fara ulei.

Alternativa la fulgii de cereale sunt taratele de grau, care se pot consuma cu lejeritate bine macinate de o rasnita sau un blender. Consumate cu iaurt pentru a lua si doza de calciu, dar si in completare cu fructe si legume crude, organismul este suficient hranit. In plus, taratele de grau ajuta la scaderea colesterolului si scaderea depunerilor de grasimi in anumite organe. De altfel, taratele de grau au fost prescrise intotdeauna in curele de slabire.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole