Contact

Daca doriti publicitate pe acest site, ne puteti contacta la adresa de email: sfatnaturist@gmail.com

Putem oferi publicitate de tip banner, advertoriale sau campanii speciale (categorii branduite, publicitate contextuala etc.)

 

Totodata, ne puteti scrie un mesaj pe pagina noastra de Facebook Sfat Naturist.

 

 

6 Responses

 1. Maria Anghel says:

  Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si spor in toate cele, ca mare bucurie aduceti prin felul in care promovati subiectele tematice.
  Sa ne intoarcem la natura, inteligenta de a ne folosi de tot ceea ce ne este la indemana, cu munca sanatoasa, si Credinta ca totul este prin voia Lui Dumnezeu, viata noastra devine Bucuria unui MAINE FERICIT .
  Multumesc, respectele mele !

  • Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru atentia acordata articolelor noastre. De asemenea, daca ati incercat un remediu/tratament naturist care a dat rezultate bune si vreti sa il impartasiti si altora, nu ezitati sa ne scrieti la adresa sfatnaturist@gmail.com sau chiar pe pagina noastra de facebook – Sfat Naturist. Sfatul dvs va aparea pe siteul nostru, sub forma unui articol.

 2. alexandru silviu says:

  ma numesc Alexandru Silviu , am 38 ani si sufar de 12 ani de scleroza multipla …de doua saptamani am inceput sa consum miere de albine amestecata cu bicarbonat de sodiu …de cateva zile am niste dureri groaznice la dantura si muschii fetei . mananc cu jumatate de gura si beau apa cu paiul , din cauza durerilor – ma dare ingrozitor cand deschid gura , si nu stiu unde am gresit …va rog spuneti-mi dumneavoastra , VA MULTUMESC !!!!!!

 3. HelpSinus says:

  Buna ziua

  Noi de la firma Helpsinus dorim sa solicitam o oferta promotionala in legatura cu un tratament natural, simplu si eficient. Este vorba de clatire nazala cu un irigator nazal numit Rhino Horn. Vrem sa cunoastem tarifele pentru promovarea acestui produs pe pagina facebook.

  Multumim mult!

  Cu stima
  Helpsinus Import SRL

 4. pepenaru ines delia says:

  Buna ziua, am mare nevoie de sfatul dvs. Am un bambus in ghiveci, avand 11 ani varsta. L-am si tuns, am pastrat si lastari in vaze, il iubesc enorm. L-am trecut chiar si intr-un ghiveci mai mare, pare ca ii megebine. Numai ca mustatile radacinilor au crescut ata de mult, incat au iesit di ghiveci si stau in farfurioara de dedesubt. Cum se pastreaza sanatoase aceste radacuni, pt ca am observant ceva mucegai aparut pe ele si ma tem pt sanatatea lor. Eu incverc sa le tin permanent sub apa di farfurioara, dar se mai ridica si peste nivelul apei. La acestea a, vazut mucegai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + fifteen =