12.1 C
București
sâmbătă, martie 16, 2024

Ce ar trebui sa cumperi la mana a doua si ce nu

Atunci cand vrei sa schimbi ceva in materie de design interior, poti incepe cu o redecorare a peretilor sau schimbarea unor articole de mobilier, ceea ce iti va da impresia unui spatiu proaspat. Desigur, ar fi ideal si mult mai ieftin sa gasesti tot ce ai nevoie la mana a doua. E bine, insa, sa stii ce ar fi bine pentru tine si sanatatea ta si a familiei tale ce ar fi indicat sa achizitionezi la mana a doua si ce nu. Afla cum ai putea sa ii protejezi pe cei dragi, dar si pe tine, facand alegerile corecte in materie de produse second-hand pe care le aduci in casa.

Ce e recomandat sa cumperi

Mobilier. Daca te-ai saturat de biblioteca din sufragerie si vrei sa te apropii mai mult de trendurile ultimilor ani, posi oricand sa cauti online sau in magazine rafturi, comode pentru televizor sau alt tip de mobilier la mana a doua care s-ar asorta cu restul camerei. Foarte multe din articolele puse la vanzare pe site-uri care incurajeaza reciclarea produselor care nu sunt abia scoase din cutie, dar au fost perfect intretinute, arata impecabil, ca nici nu ai spune ca cineva s-a bucurat de utilitatea lor. Vei reusi sa economisesti bani si sa te bucuri de o noua fata a sufrageriei tale, unde iti poti petrece timp pretios alaturi de familia sau prietenii tai.

Obiecte sanitare. Desi ar putea sa ti se para un pic ciudata aceasta sugestie, obiectele sanitare pot fi refolosite fara probleme. Multumita materialelor din care sunt facute, chiuvetele, cada sau vasul de toaleta se pot curata foarte bine, asadar sa fie lipsite de microbi sau bacterii care ar putea sa-ti afecteze sanatatea. Poate ai gasit o chiuveta intr-o forma interesanta, care nu se mai produce. O poti lua fara griji si te poti bucura de ea ca si cum ar fi noua.

Ce nu ar trebui sa cumperi

Pilote sau perne. Tinand cont de faptul ca vei tine pilotele si pernele foarte aproape de fata si piele, nu ar trebui sa fie folosite anterior. Oricat de bine ar fi spalate, microorganismele sau bacteriile nu dispar la temperaturile la care se recomanda curatarea acestor articole de pat. Exista nesansa sa te poti imbolnavi din cauza lor, mai ales pentru ca in timpul somnului imunitatea corpului tau, la fel ca si celelalte functii ale organismului, scade foarte mult, deci vei fi lipsit de aparare in fata microbilor care se ascund in interiorul pilotelor sau al pernelor.

Salteaua de pat. Ideea de mai sus este valabila si in acest caz. Acarienii, care sunt principalii vinovati pentru dezvoltarea unor serii de alergii, isi duc traiul in voie in interiorul saltelelor, care, din cauza grosimii lor, sunt imposibil de curatat total. Ar fi nevoie de temperaturi mult prea mari pentru a scapa de aceste vietati aproape invizibile, care sunt daunatoare.

Tine cont de sugestiile de mai sus, daca vrei sa duci o viata echilibrata si sa te protejezi de orice ar putea sa iti pericliteze sanatatea ta sau a celor din jurul tau. Spor la redecorat!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole