6.6 C
București
luni, martie 11, 2024

Cea mai simpla metoda pentru a scapa de bataturi

Intotdeauna o incaltaminte prea stramta, sau prea larga, umblatul pe jos mai mult timp, un ciorap care jeneaza sunt tot atatea cauze care pot duce la aparitia bataturilor. Totusi, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece exista numeroase remedii. Noi iti vom arata, mai jos, care este cea mai simpla metoda pentru a scapa de aceste bataturi.

Cum scapi de bataturi:

Pentru inceput trebuie sa te speli pe picioare timp de 20 minute cu apa calda, pentru a se inmuia putin locul afectat. Sterge-te apoi cu un prosop foarte bine.

Se ia un leucoplast si se decupeaza forma bataturii cu o forfecuta, apoi se lipeste pe pielea din jur. Se face acest lucru pentru a proteja pielea din jur.

Se pune apoi usturoi pisat cu putin sapun, otet sau felii de lamaie taiate si cu putina sare, sau ceapa in otet. Se acopere apoi cu un alt pansament sau leucoplast si se tine timp de 24 ore. Se repeta cat timp este nevoie, pana la disparitia bataturii definitiv.

Vezi si:

Deodorant pudra pentru picioare. Reteta care te scapa de mirosul neplacut

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole